Alle innlegg i kategorien YouTube-kvitter

Sånn som ungdomen likar


"Nei, sjå, der er jo heile gjengen"


"Hei, alle saman! Her er eg! Har de sakna meg?""Jaha..""Såh... Kva tykkjer de om at Anette Sagen ikkje fekk hoppe fyrst i kollen, likevel?
Nokon snakkar om eit tap for likestillinga, men eg veit ikkje heilt, eg.""Hald no kjeft, for faen, kan du ikkje sjå at vi ser på Home and Away?!""Åh..."
Alle bileta er uredigerte og tekne med iPhone 3GS.

God natt, Nynoreg

OBS: "Nynoreg" er eit tulleord.YouTube-videoar for store og små.

Og til slutt to fantastiske kortfilmar.

Høge ringeprisar forenklar tilveret

Ikkje det beste dømet
Eg fann denne videoen på den nyoppstarta bloggen til den fantastiske ungdomsorganisasjonen Skeiv Ungdom, og det var jo ein artig video, får ein seie. Men eg er ikkje heilt samd i poenget om at "eg er homo"-samtalen treng lengre tid. Det er jo akkurat så kort han burde vere, eigentleg.Skal vi ta litt meir om homofili i reklame? Absolutt, det er jo kjempegøy. ^^ Eg har plukka eit par reklamar som er verdt ein titt. Og no har eg ikkje eingong dårleg samvit for å presse masse YouTube-klipp i eit innlegg, for det er jo reklamar det er snakk om, så dei er ganske kort alle saman.

1. Kims2. Ein israelsk klesbutikk


3. Heinz
Denne reklamen vart teke av lufta i Storbritannia etter massive reaksjonar frå foreldre som ville skydde barna sine frå homopropaganda. Jaddååå, sjuk verd..


Tips? Jaaaaa, vert motteke med takk. ^^

Nyaste kvitter

Nyaste attkvitter


Kategoriar

Månadleg arkiv

Lenkjeliste

hits