Alle innlegg i kategorien Lesarbidragkvitter

Lesarbidragkvitter!

Flinke lesarar
Det er godt å sjå at eg ikkje er den einaste i verda som bryr meg om det eg kvitrar om. No har eg fått ein del tips og innspel frå lesarar, faktisk nok til eit heilt kvitter, og det er jo flott og fantastisk og kjekt, så klart.

Pokeball-logo?

På den førre bloggen min hadde eg ei kåring av dei beste Pokeball-logoane, etter at Posten Noreg noko feilaktig vart anklaga for å ha plagiert dette kultsymbolet i sin nye logo. Det er derimot ein drøss logoar som er langt likare Pokeball-ar enn Posten-logoen! Ein lesar tipsa meg nyleg om ein grøn Pokeball i Xonex-logoen:
Tipset kom frå Anna, som tydelegvis har følgd med lenge. Kjekt!

Du er ikkje Mr. Gay likevel
Eirik Avvik kom med ei kjip nyhende. I Nintendo sin nye promoteringsvideo for Super Mario Galaxy 2, brukar dei ein annan logo enn dei tidlegare har sendt ut. No har dei flytta på stjernene, så det står ikkje lenger UR MR GAY, men UR MI AY. Kjipern, eg vonar dette er tilfeldig og ikkje eit resultat av press frå amerikanske foreldre.

Biletet er klippa ut av den nyaste promovideoen. Spelet ser for øvrig fantastisk ut.


Eit utklipp

I LOVE SPEILREFLESK !

- Jente, 12 år. Fin blanding av engelsk, teiknfeil og ein uheldig skriveleif. Artig, artig.

Tipset kom frå lesaren Anna L. Kjekt!


To ark med godsaker
Lesaren Marta sendte meg to artige ark på e-post. Imponerande, imponerande!

Hald fram med det
Det er kjempekjekt å få slike ting frå lesarane. :3 I tillegg har merksemda kring skjerfet mitt vore enorm. Eg veit ikkje kva eg skal tru. Her brukar eg tid og flid på å lage ordentlege innlegg, og så er det nokon som snappar opp ei bisetning om eit skjerf, som resulterer i fleire kvitter om skjerfet med over gjennomsnittleg stor interesse frå lesarane. Jaja, uføreseielegheit er vel ikkje til å kimse av, er det vel?

(Er det forresten interesse for eit bloggkurs i patentstrikk? Det er ikkje så vanskeleg, eg hadde aldri gjort det før og greidde meg fint.)

Nyaste kvitter

Nyaste attkvitter


Kategoriar

Månadleg arkiv

Lenkjeliste

hits