Påskekrim 2012: Andre episode - dei mistenkte

06.04.2012, 16:04, 4 har kvitra att

God langfredag! I dagens episode av påskekrimmen (som blir lagt ut ein time seinare enn planlagt fordi eg framleis ikkje har stilt klokka på kjøkkenet til sommartid (den heng så høgt oppe på veggen!)) presenterer yoshibarna dei mistenkte. Kven trur du har gjort det?Kven er den skyldige? Det er berre tre stykk som kan ha gjort det: Var det Rossanisse, som sat aleine og las og ikkje har noko vitne? Var det Lillayoshi, den glade banansvensken som stod på kjøkkenet?Eller var det Pippen, den sinte, men åh så puslete og uskyldige fuglen? (Og koss kan Lillegrønn bruke ein iPhone når den store nasen er i vegen?)

Spekuler i veg! I morgon haglar det med skuldingar...

4 attkvitter

Søs

06.04.2012 kl.16:19

Okei. Det må være Rosanissen. Perfekt unnskyldning at det ikke er hans årstid, og når begynte han å lese bøker? Trodde ellers han holdt seg til tegnefilm. Sjekk den julestrømpa snarest!

anders

06.04.2012 kl.18:07

spanande o.O heheheee

Marta

07.04.2012 kl.12:57

Hm... Eg har funne ut kven eg har mest mistru til, så no må eg fylgja med å sjå om eg har rett.

Marta

09.04.2012 kl.21:56

Før eg kommenterer innhaldet i sjølve innlegget: Må seie det var artig å sjå kommentaren til Anders, etter attkvitret eg skreiv til fyrste episoden. Hadde eg lese dette fyrst, kunne eg sett inn spanande-kommentaren her x)

Må seie eg verkeleg har sansen for kvitringa åt Lillegrønn. Artig lesnad. Stort meir er det vel ikkje å seie, eg ventar berre på sjølve avsløringa. Eller, eg treng lukkelegvis ikkje å vente so lenge, eg kan berre lese dei neste episodane ^^

P.S.: I siste avsnittet (ikkje siste linja, altso, men avsnittet), er det ein s for mykje i Rosanisse.

Skriv eit nytt attkvitter!

Nyaste kvitter

Nyaste attkvitter


Kategoriar

Månadleg arkiv

Lenkjeliste

hits