Oppdateringskvitter. Kvitt, kvitt, skaaaaat

13.jan.2010, 23:25, 9 har kvitra att
Nynorsken på frammarsj
... på bagfronten, altså! Eg har fått surra meg til å flytte nynorskmerka mine over frå den gamle baggen til den nye. Så no er nynorsken på fronten av baggen min igjen. Hurra!
Jess. Fleire ting eg krev respekt for her, altså.

Jogurt
Det er framleis mange der ute som skriv "yoghurt". Eg vil at de skal slutte med det no, sjølv om "yoghurt" er tillate på båe målformer. No er på tide at vi alle saman skriv jogurt. Jogurt, jus, ketsjup. Fornorsk kjøleskapet ditt. No. ^^

Eg har jo ete litt mykje jogurt i det siste. Visste du at 5 % av unge sitt sukkerinntak kjem frå jogurt? Jaja, eg uroar meg generelt ikkje for kva eg et.


Kva får du sjå meir av framover?
Eg har bestemt meg for å ta opp att Yoshi-fetisjen min. Eg trur ein fetisj er noko ein må pleie og ikkje berre kvitte seg med. Så.. Desse to karane skal du få sjå meir av framover, du skal òg få hjelpe dei med å finne på artige ting å gjere. Hurra-hurra?

Eg skal òg ta opp att Yoshi-spalta, med jamlege innlegg om Yoshi-relaterte ting. Jess. Så veit du det.
Eg veit at nokon har sakna Yoshi-barna. Det har eg òg.

Eg skal berre opp to etasjar, så eg tek til vanleg trappa, men når eg fyrst tek heisen, kan eg jo ta eit bilete.
Nokon som har spela Left for dead? Dette biletet fekk meg til å tenkje på spelomslaget. Hihi. ^^

9 attkvitter

Frederic

14.jan.2010 kl.09:30

Ooh, du begynner å få en del følgere på bloglovin nå ^^, Du har en artig blogg da =) Ganske så få nynorskblogger der ute. o.O

Silje

14.jan.2010 kl.14:26

Hurra for Yoshi- kvitter :D

fr3sh

14.jan.2010 kl.15:26

buttons er aweomse.

fr3sh

14.jan.2010 kl.15:27

nei, de er ikke aweomse. de er awesome*

emse.

14.jan.2010 kl.16:01

Nei Jakob, de er åsåme. (og lol, jeg har alle tre x)

Haha, nå har jeg gått gjennom hele oppveksten og vært KJEMPESTOLT da jeg endelig skjønte hvordan man skrev juice. Også kommer du her og ødelegger med noe så enkelt som jus... *skule på*

Og jeg har en forkjærlighet for y-er, såh; yoghurt. ...kan fjerne h-en for din skyld, da blir det norwenglish. Yay!

Marta

14.jan.2010 kl.18:33

Søren, no som eg hadde skrive ein fin kommentar, so gløymde dumme meg å kopiere han før eg fekk sendt han. So klart hende det då noko som gjorde at kommentaren vart sletta, so eg må starte på nytt:

Orsak, eg er (for éin gongs skuld) usamd med deg. Er det noko som irriterer meg, er det slike ord (lyt eg no vere særs glad for at eg ikkje har eigen blogg, sidan eg då er trygg for andre om dei plutseleg ville erte meg og skrive kommentarar fulle av ?jus? og liknande?). Eg kan gå med på ?jogurt?, men det er òg alt. Ikkje ?ketsjup? og ei heller ?jus?. ?Juice? er noko du drikk, medan ?jus? er rettsvitskap: http://nn.wikipedia.org/wiki/Rettsvitskap. Etter mitt hovud, men eg og staten har jo ikkje same hovud, so då ser ein korleis det går. Å drikke "jus", hmf.

Yoshi-bilete er kjekt. Heh, minte meg om den siste omvendte spørjekransen din (nynne "hum-di-dum-di-dum").

Eg har ikkje spelt "Left for dead" og eg trur ikkje eg vil det heller. Men jau, eg såg likskapen etter at eg las kommentaren din. Men om du ikkje har noko imot det: Eg trur eg lèt det vere med det, eg trenger ikkje å stifte noko nærare kjennskap til det spelet...

Ein kar

14.jan.2010 kl.20:23

Heisann!
Synes dette er en smellkul blogg – kult konsept! Godt jobba! :)
Det slo meg her en dag at vi liksom har to alternativer;
- beholde nynorsk og bokmål (slik vi har i dag)
- kutte ut nynorsk
Men hvorfor ikke *bare* ha nynorsk? Mye bedre å lese, høres penere ut, eneste er at det ikke er så populært på skolen. Men det er jo fordi man har denne dumme formen jeg skriver i her nå.
Er en kar som synes det hadde vært morsomt å legge om – hadde satt stor pris på om du kunne kontaktet meg på e-postadressen min og gitt meg noen tips. :)

Billie

15.jan.2010 kl.08:01

Aldri spilt det nei.

Den barskeste homobloggen!

16.jan.2010 kl.18:03

"kvifor ikkje?", den har jeg også:-P

Skriv eit nytt attkvitter!

Nyaste kvitter

Nyaste attkvitter


Kategoriar

Månadleg arkiv

Lenkjeliste

hits